Tuesday, July 12, 2011

Απάντηση : "Καταγγελία για Alpha Bank"

θα ήθελα να σας πω ότι μερικές φορές τα θέλουμε όλα δικά μας.Το δέχομαι ότι σίγουρα πληρώσατε επιπλέον χρήματα για τους τόκους του δανείου σας, αλλά ήταν εν γνώση σας. Η τράπεζα δεν σας είπε ποτέ ότι αν έχετε πρόβλημα θα σας τα κάνει δώρο. Οπότε γιατί έχετε την απαίτηση αυτή;
Σχετικά με την ρύθμιση που σας πρότεινε φυσικά και θα ήταν έντοκη. Εφόσον θα καθυστερήσετε να τους δώσετε τα χρήματα που τους οφείλετε θα επιβαρυνθείτε και ανάλογα.
Οι τράπεζες έχουν κάνει λάθη μεγάλα. Αλλά οι πελάτες τους έχουν κάνει ακόμα μεγαλύτερα. Θεώρησαν ότι είναι φιλανθρωπικά και όχι πιστοδοτικά ιδρύματα (κοινώς νόμιμοι τοκογλύφοι). Ας μην παραπονιέστε λοιπόν για τις τράπεζες αλλά για εσάς που επιλέξατε να τους ζητήσετε χρήματα και συνυπογράψατε τους όρους τους.
Λέγοντας ότι δεν θα πληρώσετε τίποτα από εδώ και πέρα σίγουρα δεν σας τιμά. Αλλά να μην σας εκπλήξει και το γεγονός των οικονομικών και ψυχολογικών επιβαρύνσεων που θα επισύρει η επιλογή σας. Εννοώντας τη χρέωση τόκων υπερημερίας και τη αποστολή εξωδίκων από συνεργαζόμενα δικηγορικά γραφεία.
Κατ'εμέ, ότι και να λέτε δεν σας δικαιολογεί. Είναι προφάσεις εν αμαρτία.Δέχομαι την αδυναμία σας, που μπορεί να συμβεί σε όλους μας ανά πάσα ώρα, αλλά μην προσπαθείτε να "βγείτε κι από πάνω". Αν όντως θέλετε να "δικαιωθείτε" ενταχθείτε στο νόμο Κατσέλη και περιμένετε το αποτέλεσμα. Αλλά μην βαυκαλίζεστε, γιατί δεν έχετε απόλυτο δίκιο

0 comments:

Post a Comment